Direktlänk till inlägg 6 juni 2008

Men hoppsan, vad är det för dag idag..?

Av Hon som tittade in - 6 juni 2008 12:33

Det är fredag. Wohoo!

Solen skiner och det kan inte bli mycket bättre.

Vid ungefär kl. 01.00 inatt anländer Hon hit. Som jag har längtat, ska bli kanon att äntligen få träffa Henne igen.


Igår när vi pratade sa Hon att Hon var tvungen att berätta att Hon har en annan. Hon berättade att Hon har bilder på SunMaid-damen (hon på russinpaketen) upptejpade i bilen, i köket, vid sängen, jaa överallt, för att Hon känner sig ensam.

Jag tyckte det var lustigt och berättade att jag tyckte att russindamen såg ut som min mamma när jag var liten, så därför kunde man nästan säga att Hon hade bilder på min mamma överallt.

"Nej, men hon har bruna ögon och brunt hår", sa Hon då.

Jag tänkte att det har ju min mamma, men sen tänkte jag ett steg längre och kom på att det har ju jag med. Då blev det hela genast ganska gulligt.


Idag ska jag försöka bli lite brun, ska bänka mig på balkongen så länge jag orkar sitta där. Igår satt jag i en och en halv timme. Tvingade mig själv att sitta kvar fast jag tyckte det började bli jobbigt varmt redan efter tio minuter.

Färg fick jag iaf lite.

Egentligen skulle jag vilja åka och lägga mig och sola någonstans, men jag gillar verkligen inte att vara lättklädd bland folk så det blir nog inte så.


Nej, sol it is.

 
 
Solen

Solen

6 juni 2008 23:27

Tänkte bara säga att jag gillar din blogg :)

http://Solen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Olof

8 juni 2008 23:43

Hoppas att ni haft det trevligt tillsammans! =)

 
Hon som tittade in

Hon som tittade in

10 juni 2008 13:24

Solen: Tack, det var kul att höra :)

Olof: Det blev en toppenhelg! :)

http://kungligtknasig.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Olof

10 juni 2008 20:05

Va roligt att höra! :) Gjorde ni något speciellt?

 
Ingen bild

Hon som tittade in

12 juni 2008 11:20

Olof: Jag och Hon höll oss på hemmaplan i helgen iaf. Blev krogen en sväng lördag kväll. På söndagen åkte vi till Hennes syster och pojkvän och solade och sådär, massa trevligt :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hon som tittade in - 9 december 2011 17:48

Det är läskigt att släppa in nya människor i sitt liv. Det tycker då jag iallafall. Jag är nog lite rädd för vad dom har för avsikter, vad dom är ute efter liksom. Det där med tur när det kommer till nya vänner/nya vad-man-nu-ska-kalla-dom, det har j...

...

Av Hon som tittade in - 25 juni 2011 03:14

Jag hade något jag ville få sagt, men det var säkert inget viktigt. ...

Av Hon som tittade in - 20 juni 2011 00:05

I know you've been burned But every fire is a lesson learned   Med det i tanken kanske jag borde försöka.... Försöka vad? Förstå? Förstå vad?   Allt känns som en enda röra och i den röran sitter jag fast.   I'll give it a try. (Som dom ...

Av Hon som tittade in - 8 maj 2011 22:53

Tidigare ikväll satt jag med ett papper framför mig. Jag skulle svara på några punkter varav den ena var att berätta vad jag tror att andra tycker är typiskt med mig. Jag berättade om frågeställningen för min far för jag hade lite problem med att sva...

Av Hon som tittade in - 11 mars 2011 23:45

Jag sitter här i min soffa en helt vanlig fredagskväll och hade något jag ville dela med mig av, men så fort jag loggat in och klickat på "skapa inlägg" var allt som bortblåst. Jag tror det hade att göra med att saker känns annorlunda. Att jag t...

Ovido - Quiz & Flashcards