Alla inlägg den 5 juni 2008

Av Hon som tittade in - 5 juni 2008 00:56

Igår kväll pratade jag en stund med Henne. Efter att vi sagt godnatt och lagt på fick jag ett sms av Henne, så här stod det:

":* godnatt tantfan. Jag diggar dig... Typ, fett mycket. Du e liksom sjuuukt bra. Kittlar dödsskönt i kistan när jag tänker på tant. /lammkött"


Jag blev bara så glad när Hon skrev det. Ibland (läs: typ, jämt) är Hon ganska rolig.

Då ville jag verkligen ha Henne här hos mig.


Blir lite bortskämd på helgerna med Hennes sällskap så det känns alldeles tomt under veckorna.

Känns bra att veta (Hon säger så iaf) att Hon saknar mig med.


Finns en person som verkar vara ute efter att sabba en massa. Den här personen gillar intriger och att skvallra. Personen försöker klura ut om det är något mellan Henne och mig. Hon svarade inte personen, Hon gillar inte personen särskilt mycket. Jag sa att jag inte skulle påstå att det är Hon och jag nu. Personen blev snopen och sa att det väl bara var falska rykten som sprider sig fort då.

Det är helt otroligt att folk inte bara kan sköta sitt och låta bli att snoka och prata en massa om saker dom inte har ett dugg med att göra.

Personen i fråga har även tagit kontakt med Hennes ena ex nu.

Ja jesus, en del har allt för mycket fritid.


Hon undrade om jag vill göra något särskilt i helgen. Kanske åka någonstans eller så. Hon vill inte vara häromkring för Hon är ganska trött på folket här. Jag förstår Henne.

Men jag vet inte vad man skulle kunna göra.

Är det någon som har något förslag?


Har tyckt en smula synd om mig själv idag också, tror jag.

Var på möte på försäkringskassan idag, kommer bli kallad till "Pila-projektet" som går ut på att utreda om jag kan komma ut i arbetslivet.

Kommer få träffa bl.a läkare, sjukgymnast, psykolog och arbetsterapeut under en vecka. Sen är det arbetsförmågeutredning som gäller i två veckor.

Ja, det blir säkert bra.

Hos sjukgymnasten pratade vi om allt man missar när man har sånna här skador och inte kan jobba. Det var lite nedslående.

Jag vet ju att det är så, men om man inte pratar om det kan man liksom låtsas om som att det inte alls är så.

Och behandlingen var verkligen inte angenäm idag, gjorde ruskigt ont. Mådde helt illa när jag gick därifrån. Blev hem och slänga sig på sängen.


Nu ska jag skriva godnatt till Henne och sen se om jag kanske kan besöka drömmarnas land.


Era kommentarer värmer!

Ovido - Quiz & Flashcards