Alla inlägg den 15 februari 2008

Av Hon som tittade in - 15 februari 2008 21:29

Ja, inatt lät jag aningens bitter när jag skrev.

Jag får erkänna att jag var ganska irriterad. Tillräckligt irriterad för att skippa självbehärskningen och skicka iväg ett sms till tjej strax innan två inatt.

Jag skrev att om det är något som kan göra mig irriterad så är det när folk säger dom ska ringa och sen skiter i det.

Ja, det kanske kan tyckas att det är löjligt att bli irriterad över en sån sak och att jag lika gärna kunde ringt till henne. Men hon är nästan aldrig ensam och det känns som att jag stör när jag ringer. Jag gillar inte riktigt den känslan. Jag talade om det för henne och hon svarade att det inte är så, att jag inte stör. Frågade om jag kan lita på henne, om hon skulle berätta för mig om hon träffade någon annan. Det sa hon att jag kan och att hon skulle göra. Frågade om hon vill träffa mig nå mer. Det vill hon, sa hon, men hon vet inte när för det är lite mycket just nu. Jag bad henne tala om ifall hon kommer på att hon inte vill träffa mig mer så jag slipper undra.

Men undra kommer jag nog göra ändå, ända tills vi ses. Hon har tid att umgås med alla kompisar varje dag, så jag skulle tro att det handlar om att prioritera.

Ja, mina damer och herrar, 'Hon som tittade in' är en aning svartsjuk.

'Hon som tittade in' tycker inte om att komma i sista hand.

Tjej skulle iaf höra av sig idag. Så får väl se om hon gör det. Jag hade rätt i mina antaganden igår så hon ska dricka ikväll.


Mitt humör ligger fortfarande väldigt nära toppen, härligt är det!


Om man vet att något inte är bra för en, men man gör det iaf. Har man problem då?


Jag skulle ge vad som helst för att få ha dig här nu.

Av Hon som tittade in - 15 februari 2008 01:56

Det är natt nu. Mitt besök sover och jag är inte det minsta trött (det är mitt eget fel, jag vet).


Pratade med tjej idag efter att jag var klar hos sjukgymnasten. Hon sa att hon skulle ringa när hon slutat jobba. Hon slutade vid nio ikväll så jag har väntat på det där samtalet sen tio iaf, hon har fortfarande inte hört av sig. Värsta dissen. Om man inte tänker ringa så behöver man inte säga något från första början, för då förväntar man sig ju inget. Sånt är bland det värsta jag vet, när man säger en sak och sen inte gör så.

Men det har bara lyckats dra ner humöret en smula, jag är fortfarande ganska glad.


Är dock ganska trött på det här med kärlek..

Jag vet vad jag känner och jo, jag tycker hemskt mycket om tjej och vill nog inget hellre än att det ska bli bra och fungera kanon mellan oss.

Jag vill inte ha något mellanting, eller som det är nu - tro att det finns något mellan oss som förmodligen bara existerar i min fantasi. Tänk vad mycket lättare allt skulle bli om hon bara kunde tala om för mig, rakt ut, att hon inte är intresserad längre. Att det finns annat som är så mycket roligare än att träffa mig. Till exempel att stirra in i väggen eller sätta på kranen så den droppar och sen sitta och räkna dom där dropparna..

Vi skulle ju ses nån gång den här veckan, men hon har så mycket att göra hela tiden.

Imorn är det fredag och då ska hon helt bergis dricka. På lördag ska hon vara barnvakt åt lillasystern (gudars vad jag skulle vilja vara med då, jag gillar hennes syster skarpt) och sen är det bara söndagen kvar. Så jo visst, det finns väl fortfarande en chans att ses denna veckan. Men det är ju inget att hoppas på.


Attans va bitter jag låter..

'Hon som tittade in' är en bitterflata.. Na na na na na naa.. Haha.. (Nej, jag är inte flata. Inte helt, bara nästan.)

Jag är inte särskilt bitter heller för den delen. Men jag måste få ur mig frustrationen på något sätt så det får bli här. Måste ju kunna vara mitt gamla vanliga, glada, jag så att ingen människa får för sig att jag är ledsen eller nere.


Nej, det här håller inte.


Vad gör man när en person har nästlat sig in i ens tankar,

 och vägrar släppa taget?

Ovido - Quiz & Flashcards