Alla inlägg den 18 februari 2008

Av Hon som tittade in - 18 februari 2008 03:30

Jag och den desperata kompisen gick till en bar och satt där och pratade över en drink och isvatten, sen gick vi och käkade lite mat. Efter det blev det förfest och krogen med kompisarna jag skulle ut med från början, så kvällen löste sig riktigt bra igår.


Precis när jag skulle kliva in på krogen vid tolv så ringde tjej. Jag hörde henne knappt, så jag frågade om hon trodde hon var vaken när det stängde och jag skulle till bussen så jag kunde ringa då och förhoppningsvis höra henne lite bättre. Hon sa att det var hon, och att jag skulle ringa då så kanske vi kunde ses.

Jag gick och funderade på det där samtalet i ungefär en timme, om jag verkligen hört rätt. Så jag skickade iväg ett sms till henne där jag frågade om hon ville ses eller om jag hade hört helt fel. Hon svarade att hon ville ses, så hon hämtade mig utanför krogen tio minuter innan min buss skulle gå. Det blev lite stressigt så hon undrade om jag inte skulle följa med hem till henne istället. Det sa jag att jag kunde göra, om hon ville det.

Det kändes bra att träffa henne. Men det blev inget pratat om oss, tjejs syster och kompis var vakna när vi kom hem och tjej var jättetrött. Så vi tittade på ett avsnitt av "Livet enligt Rosa" och sen somnade dom. Jag hade jättesvårt för att sova, låg vaken jättelänge innan jag slumrade till en stund. En kompis som var med ut ringde vid sex-tiden imorse, hon hade fått blackout eller nåt, hon hade tappat bort sin flirt som var där och hälsade på från annan ort och det var massa trasigt i hennes lägenhet och hon kom inte ihåg hälften av kvällen. (Man kan ju börja fundera på om någon lagt nåt i hennes glas på förfesten eller krogen..) När hon ringde var jag redan vaken. Efter vi lagt på låg jag och snurrade i sängen ett tag innan jag slumrade till igen. Halv åtta väckte tjejs syster mig för att fråga vad klockan var och sen blev det inte mycket mer sömn. Så jag har varit skapligt trött idag.


Det var ju över en vecka sen jag träffade tjej sist (innan inatt). Och jag har tänkt på henne mest hela tiden (vilket garanterat inte har undgått någon som läst min blogg). Har funderat fram och tillbaka på oss, om det kanske skulle vara bättre att försöka lägga ner. Och ibland har jag funderat på om mina känslor för tjej kanske har svalnat senaste veckan när det varit såhär.

Men efter att ha träffat henne så inser jag att känslorna är starkare än vad jag minns.


Idag var tjej rätt kylig. Visst hennes lillasyster och kompis var med hela tiden, så det kanske beror på det. Men det kan ju lika gärna vara så att hon genom att träffa mig insåg att hon inte är intresserad av mig alls längre?

Allt känns väldigt rörigt.

Jag vet inte om jag borde dra mig tillbaka och inte träffa henne mer, innan hon säger att hon inte är intresserad längre?

Jag vet inte om jag kommer klara av att vara ovetandes om vad som kommer ske så värst länge till?

Jag tror jag blir mer eller mindre galen av att inte veta vart jag har henne.

Men jag misstänker att jag inte skulle palla säga till henne att det är dags att lägga ner, när jag tycker så mycket om henne.

Och jag vågar nog inte säga ifrån att om vi ska fortsätta ses, så får hon faktiskt ta sig tid och träffa mig lite oftare än bara någon gång ibland.

Jag är rädd för att om jag säger något om det så kommer hon säga att vi ska skita i det helt isf.


Kan jag nöja mig med att bara ses ibland, när hon känner för det?

Står jag ut med att vara den som kommer springandes så fort hon får för sig att hon vill ses?

Kommer jag fortfarande att kunna respektera mig själv då?

Eller kommer jag känna mig som något slit och släng bara?


Ge mig svar?

Ovido - Quiz & Flashcards