Alla inlägg den 20 februari 2008

Av Hon som tittade in - 20 februari 2008 14:42

Nej, jag fick inget svar från tjej på msn inatt. Hon loggade ut ett par timmar efter att jag skrivit till henne, utan att säga hej då eller nåt.

Skickade ett sms till henne precis innan hon loggade ut och frågade om hon ville ses idag. Men hon svarade inte på det heller.


Skrev till tjej på msn förut när hon kom online. Frågade vad hon ska göra ikväll. Jomen då säger hon att hon ska till sitt ex och hjälpa henne med datorn.

Jättekul tycker jag. Verkligen.

Så hon sa att vi kanske kan ses till helgen.

Tanken som dyker upp hos mig då är: "Hon ska säkert festa med sina kompisar minst en av dagarna. Sen måste hon säkert göra en massa andra saker också. Sååå när ska hon hinna träffa mig?"

Jag frågade tjej på msn igår vem den där kompisen är som hon ska träffa på torsdag, men hon svarade ju aldrig på det.

Så jag frågade idag igen vem hon ska träffa. "En kompis" var allt hon skrev. Sen var hon tvungen att vara social mot någon som var hos henne så hon hade inte tid att skriva mer.

Det känns inte så kul att inte få veta vem det är. Och hon sa inte vem som var där nu heller. Hon sa bara att hon har besök. Så säger hon aldrig annars, då säger hon vem som är där.

Ja, jag tror det är påväg utför nu.

(Ha! Som om det inte varit det sista veckorna..)

Vilket gör att jag blir ännu mer förbryllad över att hon säger till folk att det är jättebra mellan oss.


Jag vill ha svar.

Ärliga svar.

Av Hon som tittade in - 20 februari 2008 01:43

Igår skrev mitt ex, den där killen som omnämndes en del i min blogg i början, till mig på msn.

Det höll visst inte så länge med exet han dumpade mig för. Så nu tyckte han att vi skulle ses, och gärna ha sex. Jag försökte förklara för han att jag träffar tjej nu och inte träffar andra då. Han såg inte problemet.

Vi skrev där ett tag innan det blev helt tyst. En stund senare ringde han mig från jobbet. Vi pratade i typ två timmar. Det var kul att pratas vid igen, var verkligen längesen nu.

Ska väl träffas nån gång snart. Nej, jag tänker inte ha sex med honom. Ses som kompisar bara.


Idag blev det fika med en kompis, fick även sällskap av en kompis till henne. Skoj! Sen skulle hon på praktik så jag gick hem och grejade lite. Fick iaf tummen ur och diskade idag. Får försöka städa lite imorgon.

Kompisen kom hit efter praktiken igen. Vi gick och käkade och sen har vi kollat på film och pratat en massa strunt. Är inga fel med sällskap och vi har så roligt jämt, även om vi inte gör nåt särskilt.

Nu har hon gått och lagt sig, men jag är inte det minsta trött så jag blir väl sittandes här i soffan några timmar till..


Fick sms av tjej förut. Jag har blivit lite mer avvaktande mot henne. (Så avvaktande jag kan vara iaf.) Men hon hör av sig lite mer nu.

Frågade om vi ses nåt i veckan. Hon svarade att hon inte visste och undrade om jag vill det.

På det svarade jag: "Nej helst så vill jag ju inte träffa dig.. Men eftersom du tjatar så, så kan jag väl träffa dig.. :P"

(Personligen så tyckte jag det var mkt roligt att skriva så.)

Då skrev hon att vi kanske kan ses imorgon om jag kan.

Men mina planer för morgondagen var att jag skulle följa med denna kompisen som är här nu hem till henne och sova där tills på torsdag. Så jag frågade tjej om vi inte kunde ses torsdagkväll istället, när jag ändå ska till stan. Då svarade hon inget mer.

Hon ringde strax innan tolv ikväll och bad mig flytta datorn så jag kunde använda det vanliga bredbandet så jag kunde skicka lite bilder till henne. Jag frågade vad hon skulle göra på torsdag. Hon svarade att hon kanske skulle träffa en kompis då.

Nu verkar det inte som att jag ska med den där kompisen hem imorgon, så får väl se om jag kan träffa tjej då iaf. Annars lär jag väl inte få se henne den här veckan..

Pratade med tjejs kompis på msn förut också. Han sa att han hade pratat med tjej och att hon hade sagt att det är jättebra mellan oss. Himlans lustigt tycker jag..


Försöker få kontakt med tjej på msn nu, men hon är upptagen med att kolla på "Rederiet" med en kompis eller nåt sånt. Spännande att se om det går att få prata lite med henne sen, innan det är sovdags..


Tänk att det ska bli sådana uppsatser här hela tiden.


Någon gång måste du bli själv.

Ovido - Quiz & Flashcards