Alla inlägg under februari 2008

Av Hon som tittade in - 20 februari 2008 14:42

Nej, jag fick inget svar från tjej på msn inatt. Hon loggade ut ett par timmar efter att jag skrivit till henne, utan att säga hej då eller nåt.

Skickade ett sms till henne precis innan hon loggade ut och frågade om hon ville ses idag. Men hon svarade inte på det heller.


Skrev till tjej på msn förut när hon kom online. Frågade vad hon ska göra ikväll. Jomen då säger hon att hon ska till sitt ex och hjälpa henne med datorn.

Jättekul tycker jag. Verkligen.

Så hon sa att vi kanske kan ses till helgen.

Tanken som dyker upp hos mig då är: "Hon ska säkert festa med sina kompisar minst en av dagarna. Sen måste hon säkert göra en massa andra saker också. Sååå när ska hon hinna träffa mig?"

Jag frågade tjej på msn igår vem den där kompisen är som hon ska träffa på torsdag, men hon svarade ju aldrig på det.

Så jag frågade idag igen vem hon ska träffa. "En kompis" var allt hon skrev. Sen var hon tvungen att vara social mot någon som var hos henne så hon hade inte tid att skriva mer.

Det känns inte så kul att inte få veta vem det är. Och hon sa inte vem som var där nu heller. Hon sa bara att hon har besök. Så säger hon aldrig annars, då säger hon vem som är där.

Ja, jag tror det är påväg utför nu.

(Ha! Som om det inte varit det sista veckorna..)

Vilket gör att jag blir ännu mer förbryllad över att hon säger till folk att det är jättebra mellan oss.


Jag vill ha svar.

Ärliga svar.

Av Hon som tittade in - 20 februari 2008 01:43

Igår skrev mitt ex, den där killen som omnämndes en del i min blogg i början, till mig på msn.

Det höll visst inte så länge med exet han dumpade mig för. Så nu tyckte han att vi skulle ses, och gärna ha sex. Jag försökte förklara för han att jag träffar tjej nu och inte träffar andra då. Han såg inte problemet.

Vi skrev där ett tag innan det blev helt tyst. En stund senare ringde han mig från jobbet. Vi pratade i typ två timmar. Det var kul att pratas vid igen, var verkligen längesen nu.

Ska väl träffas nån gång snart. Nej, jag tänker inte ha sex med honom. Ses som kompisar bara.


Idag blev det fika med en kompis, fick även sällskap av en kompis till henne. Skoj! Sen skulle hon på praktik så jag gick hem och grejade lite. Fick iaf tummen ur och diskade idag. Får försöka städa lite imorgon.

Kompisen kom hit efter praktiken igen. Vi gick och käkade och sen har vi kollat på film och pratat en massa strunt. Är inga fel med sällskap och vi har så roligt jämt, även om vi inte gör nåt särskilt.

Nu har hon gått och lagt sig, men jag är inte det minsta trött så jag blir väl sittandes här i soffan några timmar till..


Fick sms av tjej förut. Jag har blivit lite mer avvaktande mot henne. (Så avvaktande jag kan vara iaf.) Men hon hör av sig lite mer nu.

Frågade om vi ses nåt i veckan. Hon svarade att hon inte visste och undrade om jag vill det.

På det svarade jag: "Nej helst så vill jag ju inte träffa dig.. Men eftersom du tjatar så, så kan jag väl träffa dig.. :P"

(Personligen så tyckte jag det var mkt roligt att skriva så.)

Då skrev hon att vi kanske kan ses imorgon om jag kan.

Men mina planer för morgondagen var att jag skulle följa med denna kompisen som är här nu hem till henne och sova där tills på torsdag. Så jag frågade tjej om vi inte kunde ses torsdagkväll istället, när jag ändå ska till stan. Då svarade hon inget mer.

Hon ringde strax innan tolv ikväll och bad mig flytta datorn så jag kunde använda det vanliga bredbandet så jag kunde skicka lite bilder till henne. Jag frågade vad hon skulle göra på torsdag. Hon svarade att hon kanske skulle träffa en kompis då.

Nu verkar det inte som att jag ska med den där kompisen hem imorgon, så får väl se om jag kan träffa tjej då iaf. Annars lär jag väl inte få se henne den här veckan..

Pratade med tjejs kompis på msn förut också. Han sa att han hade pratat med tjej och att hon hade sagt att det är jättebra mellan oss. Himlans lustigt tycker jag..


Försöker få kontakt med tjej på msn nu, men hon är upptagen med att kolla på "Rederiet" med en kompis eller nåt sånt. Spännande att se om det går att få prata lite med henne sen, innan det är sovdags..


Tänk att det ska bli sådana uppsatser här hela tiden.


Någon gång måste du bli själv.

Av Hon som tittade in - 18 februari 2008 03:30

Jag och den desperata kompisen gick till en bar och satt där och pratade över en drink och isvatten, sen gick vi och käkade lite mat. Efter det blev det förfest och krogen med kompisarna jag skulle ut med från början, så kvällen löste sig riktigt bra igår.


Precis när jag skulle kliva in på krogen vid tolv så ringde tjej. Jag hörde henne knappt, så jag frågade om hon trodde hon var vaken när det stängde och jag skulle till bussen så jag kunde ringa då och förhoppningsvis höra henne lite bättre. Hon sa att det var hon, och att jag skulle ringa då så kanske vi kunde ses.

Jag gick och funderade på det där samtalet i ungefär en timme, om jag verkligen hört rätt. Så jag skickade iväg ett sms till henne där jag frågade om hon ville ses eller om jag hade hört helt fel. Hon svarade att hon ville ses, så hon hämtade mig utanför krogen tio minuter innan min buss skulle gå. Det blev lite stressigt så hon undrade om jag inte skulle följa med hem till henne istället. Det sa jag att jag kunde göra, om hon ville det.

Det kändes bra att träffa henne. Men det blev inget pratat om oss, tjejs syster och kompis var vakna när vi kom hem och tjej var jättetrött. Så vi tittade på ett avsnitt av "Livet enligt Rosa" och sen somnade dom. Jag hade jättesvårt för att sova, låg vaken jättelänge innan jag slumrade till en stund. En kompis som var med ut ringde vid sex-tiden imorse, hon hade fått blackout eller nåt, hon hade tappat bort sin flirt som var där och hälsade på från annan ort och det var massa trasigt i hennes lägenhet och hon kom inte ihåg hälften av kvällen. (Man kan ju börja fundera på om någon lagt nåt i hennes glas på förfesten eller krogen..) När hon ringde var jag redan vaken. Efter vi lagt på låg jag och snurrade i sängen ett tag innan jag slumrade till igen. Halv åtta väckte tjejs syster mig för att fråga vad klockan var och sen blev det inte mycket mer sömn. Så jag har varit skapligt trött idag.


Det var ju över en vecka sen jag träffade tjej sist (innan inatt). Och jag har tänkt på henne mest hela tiden (vilket garanterat inte har undgått någon som läst min blogg). Har funderat fram och tillbaka på oss, om det kanske skulle vara bättre att försöka lägga ner. Och ibland har jag funderat på om mina känslor för tjej kanske har svalnat senaste veckan när det varit såhär.

Men efter att ha träffat henne så inser jag att känslorna är starkare än vad jag minns.


Idag var tjej rätt kylig. Visst hennes lillasyster och kompis var med hela tiden, så det kanske beror på det. Men det kan ju lika gärna vara så att hon genom att träffa mig insåg att hon inte är intresserad av mig alls längre?

Allt känns väldigt rörigt.

Jag vet inte om jag borde dra mig tillbaka och inte träffa henne mer, innan hon säger att hon inte är intresserad längre?

Jag vet inte om jag kommer klara av att vara ovetandes om vad som kommer ske så värst länge till?

Jag tror jag blir mer eller mindre galen av att inte veta vart jag har henne.

Men jag misstänker att jag inte skulle palla säga till henne att det är dags att lägga ner, när jag tycker så mycket om henne.

Och jag vågar nog inte säga ifrån att om vi ska fortsätta ses, så får hon faktiskt ta sig tid och träffa mig lite oftare än bara någon gång ibland.

Jag är rädd för att om jag säger något om det så kommer hon säga att vi ska skita i det helt isf.


Kan jag nöja mig med att bara ses ibland, när hon känner för det?

Står jag ut med att vara den som kommer springandes så fort hon får för sig att hon vill ses?

Kommer jag fortfarande att kunna respektera mig själv då?

Eller kommer jag känna mig som något slit och släng bara?


Ge mig svar?

Av Hon som tittade in - 16 februari 2008 15:00

Jora, tjej ringde att vid tio igår kväll. Pratade riktigt länge (mot vad vi gjort senaste veckan iaf).

Annars blev det inte många knop gjorda igår, slappade i soffan hela kvällen.


Somnade någon gång efter fem imorse så jag är rätt trött.

Drömde att jag kvävde min bror med en kudde. Inte bra.

Är det möjligtvis så att mitt rätta jag kommer fram i mina drömmar? Isf blir jag nog lite rädd.


Ska strax hoppa i duschen. Blir till stan ikväll. Skulle varit ut med några kompisar. Men så ringde en annan kompis och var alldeles desperat, hon skulle bestämt ha med mig till ett annat ställe. Så får väl se om jag lyckas övertala henne att följa med till det stället dom andra ska till och att vi går vidare sen. Det märks.


Ringde tjej förut, hon lät väldigt nyvaken och väldigt trött. Hann säga några meningar och sen somnade hon i telefonen. Skrattade lite för mig själv och la på.

35 minuter senare ringde hon upp, då hade hon vaknat till liv.


Nej, nu får jag göra nåt vettigt.


Hej på mig, jag får ha det så kul ikväll.

Av Hon som tittade in - 15 februari 2008 21:29

Ja, inatt lät jag aningens bitter när jag skrev.

Jag får erkänna att jag var ganska irriterad. Tillräckligt irriterad för att skippa självbehärskningen och skicka iväg ett sms till tjej strax innan två inatt.

Jag skrev att om det är något som kan göra mig irriterad så är det när folk säger dom ska ringa och sen skiter i det.

Ja, det kanske kan tyckas att det är löjligt att bli irriterad över en sån sak och att jag lika gärna kunde ringt till henne. Men hon är nästan aldrig ensam och det känns som att jag stör när jag ringer. Jag gillar inte riktigt den känslan. Jag talade om det för henne och hon svarade att det inte är så, att jag inte stör. Frågade om jag kan lita på henne, om hon skulle berätta för mig om hon träffade någon annan. Det sa hon att jag kan och att hon skulle göra. Frågade om hon vill träffa mig nå mer. Det vill hon, sa hon, men hon vet inte när för det är lite mycket just nu. Jag bad henne tala om ifall hon kommer på att hon inte vill träffa mig mer så jag slipper undra.

Men undra kommer jag nog göra ändå, ända tills vi ses. Hon har tid att umgås med alla kompisar varje dag, så jag skulle tro att det handlar om att prioritera.

Ja, mina damer och herrar, 'Hon som tittade in' är en aning svartsjuk.

'Hon som tittade in' tycker inte om att komma i sista hand.

Tjej skulle iaf höra av sig idag. Så får väl se om hon gör det. Jag hade rätt i mina antaganden igår så hon ska dricka ikväll.


Mitt humör ligger fortfarande väldigt nära toppen, härligt är det!


Om man vet att något inte är bra för en, men man gör det iaf. Har man problem då?


Jag skulle ge vad som helst för att få ha dig här nu.

Av Hon som tittade in - 15 februari 2008 01:56

Det är natt nu. Mitt besök sover och jag är inte det minsta trött (det är mitt eget fel, jag vet).


Pratade med tjej idag efter att jag var klar hos sjukgymnasten. Hon sa att hon skulle ringa när hon slutat jobba. Hon slutade vid nio ikväll så jag har väntat på det där samtalet sen tio iaf, hon har fortfarande inte hört av sig. Värsta dissen. Om man inte tänker ringa så behöver man inte säga något från första början, för då förväntar man sig ju inget. Sånt är bland det värsta jag vet, när man säger en sak och sen inte gör så.

Men det har bara lyckats dra ner humöret en smula, jag är fortfarande ganska glad.


Är dock ganska trött på det här med kärlek..

Jag vet vad jag känner och jo, jag tycker hemskt mycket om tjej och vill nog inget hellre än att det ska bli bra och fungera kanon mellan oss.

Jag vill inte ha något mellanting, eller som det är nu - tro att det finns något mellan oss som förmodligen bara existerar i min fantasi. Tänk vad mycket lättare allt skulle bli om hon bara kunde tala om för mig, rakt ut, att hon inte är intresserad längre. Att det finns annat som är så mycket roligare än att träffa mig. Till exempel att stirra in i väggen eller sätta på kranen så den droppar och sen sitta och räkna dom där dropparna..

Vi skulle ju ses nån gång den här veckan, men hon har så mycket att göra hela tiden.

Imorn är det fredag och då ska hon helt bergis dricka. På lördag ska hon vara barnvakt åt lillasystern (gudars vad jag skulle vilja vara med då, jag gillar hennes syster skarpt) och sen är det bara söndagen kvar. Så jo visst, det finns väl fortfarande en chans att ses denna veckan. Men det är ju inget att hoppas på.


Attans va bitter jag låter..

'Hon som tittade in' är en bitterflata.. Na na na na na naa.. Haha.. (Nej, jag är inte flata. Inte helt, bara nästan.)

Jag är inte särskilt bitter heller för den delen. Men jag måste få ur mig frustrationen på något sätt så det får bli här. Måste ju kunna vara mitt gamla vanliga, glada, jag så att ingen människa får för sig att jag är ledsen eller nere.


Nej, det här håller inte.


Vad gör man när en person har nästlat sig in i ens tankar,

 och vägrar släppa taget?

Av Hon som tittade in - 13 februari 2008 13:52

Idag är det så där underbart väder igen, kan inte bli bättre!


Imorgon är det alla hjärtans dag. Jag hade hoppats på att få spendera dagen med tjej. Men nu vet jag att det inte kommer bli så. Det är lustigt hur fort saker och ting kan vända.

Vi brukade ses mest hela tiden, sova tillsammans mer än jag sov hemma.

Nu är det över en vecka sen vi sov tillsammans och vi har inte setts sen i fredags. Jag saknar henne massor!

Jag börjar iaf inse att hon inte tycker och tänker som jag.

Lite ledsamt, men samtidigt är det en lättnad att ha förstått det. Egentligen kanske det är bäst att försöka gå vidare? Att inte haka upp sig och sitta här och vänta och hoppas på att hon ska ändra sig och att allt ska bli som vanligt.

Ja men nu är det ju trots allt så att jag känner mig själv, och så länge det finns den minsta lilla chans så kommer jag förmodligen sitta vackert och vänta på henne.


Jag skulle ge dig allting du pekar på

Men bara när du inte hör vågar jag säga så

Av Hon som tittade in - 13 februari 2008 01:22

Jag har två bloggar som jag skriver i. Det här är min hemliga blogg. Ingen jag känner har fått adressen till denna, däremot har typ alla adressen till den andra. Ändå är det betydligt fler som är inne och läser här varje dag. Betyder det att främlingar finner mig mer intressant än vad mina vänner gör?

Lite lustig tanke ändå :)


Idag hörde tjej av sig först, skickade sms imorse. Sen skickade hon sms lite senare på dagen också.

Jag har varit i stan och umgåtts med en kompis hela dagen, sen fikade vi med två kompisar. Har haft hur kul som helst!

Åkte hem med bussen kl 20. Var helt slut så jag somnade nästan på bussen, men jag lyckades hålla mig vaken.

Har väntat med spänning sen jag kom hem vid nio för att se om tjej skulle höra av sig när hon kom hem. Väntade mig som mest ett sms. Döm om min förvåning när hon ringde mig vid kvart över tolv.

Det var kul att prata med henne. Hon sa att det hördes att jag mådde bättre, och det kändes som vanligt.

Men jag får försöka låta bli att förvänta mig för mycket, hur bra det än känns.


Är sådär löjligt glad idag med.

Önskar att det fanns vattenpölar ute, då skulle jag inte tveka en sekund - skulle hoppa i mina gummistövlar (som för övrigt är rosa- och rödrandiga, hur tjusiga som helst) och rusa ut och plaska runt för glatta livet!


All I really want is one more day

To make you change your mind and wanna stay

Ovido - Quiz & Flashcards