Alla inlägg den 5 april 2008

Av Hon som tittade in - 5 april 2008 18:42

Ojoj, lite lustigt var det.


Inatt drömde jag att jag hade fått en kallelse från Idol-juryn, dom ville att jag skulle vara med och tävla.

Uttagningarna i min dröm var liiite annorlunda mot hur det är på riktigt.

I min dröm spelade man in en video och skickade in och så kallade juryn dom som dom tyckte var bra nog så fick dom komma och tävla i en uttagning, på så sätt slapp dom att lyssna på en massa folk som inte kunde sjunga what so ever.

Iaf, juryn hade sett min video och gillade den väldigt mycket och ville ha dit mig. Tävlingen gick av stapeln i ett bibliotek. Min pojkvän som var författare var i biblioteket och signerade böcker i samma rum där Idol-tävlingen skulle vara. Mamma var med mig som stöd.

Jag förstod inte hur juryn kunde tycka att jag var bra nog för att vara med och tävla, jag hade inte sjungit en ton rätt. Jag var verkligen helt kass. Så tanken slog mig att det var just därför dom kallat mig, för att ha någon att skratta åt. Jag blev bara nervösare och nervösare. Alla tävlanden var hur bra som helst. Tillslut var det bara ett namn kvar att ropa upp och det var mitt namn. Jag blev alldeles till mig och sa till min mamma att jag inte ville vara med, att jag bara ville åka hem. Var nästan helt hysterisk. Dom ropade mitt namn igen och undrade om det fanns någon där som hette så. Mamma buttade iväg mig mot scenen. När jag nästan var framme kom det en annan tjej springandes och sa att hon hette så, jag blev överlycklig och skrek högt: "Åh vilken lättnad, det fanns en till som hette så.. Jag slipper! Wohoo!"

Jag stod mitt på golvet bland allt folk och skrek detta, alla tittade på mig och började skratta. Jag sprang och gömde mig bakom ett skynke.

Efter att den andra tjejen med mitt namn hade sjungit var det paus.

I pausen tog jag mig en tur med bilen (i mina drömmar är jag kung på att köra bil, i verkligheten - inte så kung) jag körde vilse på en lång, smal grusväg. Fick vända på en gård och på tillbakavägen skrev jag ett långt brev till var och en i juryn där jag förklarade att dom måste hört fel och allt det där.

Jag pratade med juryn när jag kom tillbaka och det visade sig att det inte var för min sång dom ville att jag skulle komma, det var för den skriftliga rekommendationen dom fått från mina vänner. Dom tyckte den var så rolig att dom bara var tvungna att få träffa mig.

En kompis hade skrivit i det där brevet att jag satsade på att bli trafikpolis för döva i stan. Att jag skulle sätta in en ledning i örat på mig själv så att jag skulle kunna höra dom. Juryn fann det mycket roande.


I en annan dröm idag drömde jag att jag träffade den första tjejen jag var tillsammans med, hon som är arg på mig - eller iaf inte pratar med mig längre för att jag började träffa Tjej.

I drömmen mötte jag henne i min trappuppgång, hon vägrade att ens titta på mig. När jag frågade varför sa hon att det inte hade med mig att göra. Sen tittade hon på mig med ett hånflin och sa: "Fast det tror jag inte ens på själv".

Då blev jag arg och sa att hon kunde dra åt helvete. Det kändes bra.


I en tredje dröm blev jag hånad som aldrig förr för att jag hade trott att jag var bra nog för att få vara med i Idol. (Fast jag tror inte ens jag sov ordentligt när jag drömde det, så det kan vara så att jag hånade mig själv.)

Jag fick försvara mig och förklara att det inte alls var så. Att jag i själva verket vet hur kass jag är.


Drömde mer, men det räcker för nu.


Jag förstår inte vart jag får allt ifrån.

Men lite lustigt är det ibland.


Skulle ha varit på flytta-ihop-/födelsedagsfest med flatmaffian idag. Den började fem, men då hade jag inte ens vaknat till liv ordentligt.

Efter förfesten ska gänget på gayfest på en jättetråkig krog i stan, så dit hade jag inte velat följa med iaf.

Ska hoppa i duschen nu och sen ringa den där kompisen som skrev rekommendationsbrevet åt mig i drömmen, se om hon känner för att följa med till Harry's.


I would give my all.

Ovido - Quiz & Flashcards