Alla inlägg den 4 april 2008

Av Hon som tittade in - 4 april 2008 23:58

Fan också.

Nu sitter jag här igen och det enda jag kan tänka på är Tjej.

Hon skrev till mig på msn för en stund sen. Frågade vad jag gjorde och jag svarade att jag kollade på tv och lyssnade på musik. Så frågade jag henne vad hon gjorde. "Har besök jag.." var svaret jag fick. Dum som jag är frågade jag vem hon hade på besök. Det var någon tjej.

Tjej sa att hon bara skulle kolla om jag var på krogen.

"Nope jag är inte på krogen så du kan lugnt gå dit utan att riskera att träffa på mig", svarade jag då.

Hon sa att det inte var så hon menade. Jag sa att hon fick ha så kul med den där tjejen och att vi säkert skulle höras någon annan gång kanske.


Och vitsen med att skriva till mig ikväll var att göra mig svartsjuk/ledsen?

Well, grattis på henne isf! Hon lyckades.

Jag förstår inte varför det ska behöva vara så otroligt jobbigt?

Och så fruktansvärt svårt att sluta tänka på henne, sluta tycka om henne?


Är det någon som har något bra tips på hur man kommer över någon?


Allt det här trasar sönder mig totalt. Jag orkar inte sånt här.


I trade my old shoes for new feet.

Av Hon som tittade in - 4 april 2008 21:02

Jag blir så trött på den här kroppen ibland så det finns inte.
En kompis frågade om jag ville med på Harry's ikväll och katt-kompisen ville också ha med mig ut, men då ska jag ju självklart vara alldeles för sliten för att ens orka ta mig ur sängen innan kl.19
Så här sitter jag nu, fortfarande iklädd pyjamas (iofs har jag ju alltid på mig pyjamas när jag är hemma) och har bara varit uppe i lite mer än en och en halv timme.
Ont har jag så det visslar om det, men jag vill inte sitta här ensam med katten ikväll. Inte så kul.
Får se vad bror och brors tjej kommer fram till, kanske kan få träffa dom en sväng iallafall. Vore trevligt!


Pappa är på sjukhuset nu och får cellgiftsbehandling, han får komma hem imorgon igen.
Idag hade han fått två påsar blod, hans värden var inte höjdarbra. Så nu kanske han kommer bli lite piggare och orka lite mer, jag håller tummarna.
Kom inte in till stan så jag kunde hälsa på honom något idag, dom andra gångerna han har legat inne har jag varit där och hälsat på. Så nu känner jag mig lite elak, även om jag vet att han inte räknar med att vi ska hälsa på honom när han bara ligger inne över natten.
Det är bara mitt samvete som spökar lite, det vet hur man ställer till det för mig.


Inatt (eller idag blir det väl) drömde jag att jag skulle på bal, jag hade en jättefin rosa sidenklänning på mig. Fick låna ett par fina, högklackade sandaler av en kompis. Hon har lite större fötter än mig så jag fick ha ett par vanliga strumpor i sandalerna. Alla som har sett mina strumpor vet hur mina "vanliga" strumpor ser ut, det är motiv för hela slanten som gäller där. Över klänningen hade jag en mycket tjusig (eller inte) t-shirt, så ni kan ju tänka er hur tjusig jag var i den utstyrslen.
Jag tror balen skulle vara i skolan, där jag var på praktik för ungefär hundra år sen (eller kanske för sju år sen). Jag träffade på en gammal klasskompis på balen, en kille jag gick i samma klass som från vårterminen i tvåan ända till i nian. Det visade sig att han visst hade en enäggstvilling som ingen hade vetat om. Han var väldigt elak, ond rent ut sagt (kanske till och med Djävulen själv).
En tjej som var på balen var gravid. Den elaka tvillingen dödade både tjejen och fostret genom att "åka" rakt igenom hennes kropp med sin egen kropp. Det såg inte så trevligt ut. Det blev blod överallt och tvillingen skrattade så där rått och elakt som onda människor gör.
Efter ett tag insåg vi att tvillingen inte var någon tvilling, det var bara så att klasskamraten hade en snäll personlighet och en elak personlighet.
(Kan den drömmen komma från att jag inbillar mig att jag själv har flera personligheter/alter egon? Men om det nu är så, så är väl ändå inte jag sådär ond och elak? Ingen av mig menar jag?)


Näej vet ni vad, nu ska jag släpa mig in i duschen och se om jag blir lite piggare.


Vad ska man ta sig till?

Ovido - Quiz & Flashcards