Alla inlägg den 22 april 2008

Av Hon som tittade in - 22 april 2008 23:15

Blev inget sova tidigt för min del igår. Men hade iaf trevligt sällskap på msn!

Kom inte i säng förrän efter halv sju imorse, vilket resulterade i att jag var näst intill död när pappa ringde för att väcka mig vid halv nio. Han tröttnade på att ringa var tionde minut när klockan var tio över nio, så han sa att endera ringde jag till vårdcentralen då eller så fortsatte jag sova och så skulle han ringa senare istället. Så jag somnade, pappa ringde vid tolv, eller något, nästa gång. Kom inte fram idag heller, så jag ska testa att beställa tid till läkaren via internet istället.


Släpade mig inte ur sängen förrän efter tre i eftermiddags.

Grejade lite (läs: satt vid datorn), gjorde mig iordning och knallade hem till min lägenhet för att packa lite och så. Plockade ihop en sån där stor, svart, plastsäck med kläder som ska flyttas till min mors lägenhet. Orkade inte ta med den idag. Men fick med mig två papperskassar fullproppade med strumpor (ja jag älskar motivstrumpor), två kassar med dvd/vhs-filmer, lite mat och en massa andra saker. Diskade all disk jag hade, och det var inte lite det. Sen plockade jag bort allt från skrivbordet så det bara är att plocka isär och köra det till pappa. Packade även ner alla mina glastroll i en kartong.

Bror hämtade mig och alla grejer, tog vägen förbi Ica så jag fick köpa mjölk och yoghurt.


Väl hemma hos mamma gjorde jag rent kattlådan och dammsög. Är nu helt slut i kroppen. Men jag tänkte som så att det var bättre att jag grejade det idag än efter imorgon eftersom jag ska till sjukgymnasten då.


Efter sjukgymnasten imorgon blir det förmodligen en tur till stan, picknick med Katt-kompisen (om det är fint väder) och så får vi se om vi får sällskap av någon mer. Hur som helst blir det nog massa trevligt.


Fick sms av Hångel-kompisen förut. Hon hade berättat för Tjej att hon bjudit mig på "tjejkvällen" hon ska ha på fredag. Tjej är inte bjuden. Och så hade hon berättat att Hångel-kompisens syster tycker väldigt bra om mig, och att hon också gör det. "Jaha men du tyckte ju inte om henne när jag sa att jag träffade henne." Var Tjej's svar. Hångel-kompisen förklarade varför hon inte hade tyckt om mig då, och varför hon gör det nu. "Jamen vad bra, ligg med henne, du får henne".

Det är verkligen snällt av Tjej att ge bort mig tycker jag.


För övrigt tänker jag mindre och mindre på Tjej och mer och mer på exet.

Ska bli intressant att se hur allt slutar.


Nu blir det nog lite tv och sen att försöka sova.


I want to be forever young.

Ovido - Quiz & Flashcards