Alla inlägg den 6 april 2008

Av Hon som tittade in - 6 april 2008 05:09

Kompisen som skrev rekommendationsbrevet orkade inte följa med på krogen idag. Hon var helt slut efter en livlig kväll igår.


Tjej ringde tidigare ikväll och var jättetrevlig. Undrade vad jag gjorde och vad jag skulle göra under kvällen. Jag sa att jag inte hade bestämt mig för vart jag skulle än, för att alla mina kompisar skulle till det där tråkiga stället och jag ville till Harry's. Då tyckte hon att jag skulle gå dit. Försökte förklara att jag inte hade någon större lust att gå dit själv, hon sa att hon skulle dit själv men att hon skulle träffa hångel-kompisen där.

Så jag hamnade på Harry's med Tjej (ja, så dum är jag) och hångel-kompisen. Hångel-kompisens syster var där också, en jättegullig tjej, vi hade hur kul som helst.

Jag lyckades såklart missa bussen till stan så det fick bli taxi, det sved, det är ju trots allt inte riktigt gratis.


Hångel-kompisen blev alldeles för full så hon fattade inte något, Tjej blev sur och otrevlig. Så dom två åkte hem tillsammans. Kvar blev jag och hångel-kompisens syster, vi spenderade sista timmen tillsammans med två jättetrevliga killar. (Den ena såg ut precis som han killen i "Bonde söker fru", han den lite töntigare killen med glasögon, Fredrik? Och nej, jag följde inte det programmet, såg något avsnitt bara.)

Ja vi hade sjukt kul, och systern sa att om hon hade varit lesbisk skulle hon ha varit kär i mig. Jag menade på att om jag, nej hon, hade varit lesbisk skulle jag ha varit kär i henne - men nu hade jag ju inte mycket för det. Hon skrattade så hon höll på att dö.

Blev bestämt att vi skulle följa med den ena killen, inte bonde-söker-fru-killen utan den andra, på efterfest. Men så blev det inte.

Jag missade min buss hem så bror och brors tjej kom och hämtade mig, jag har att en himlans tur som har bror!


När jag precis hade köpt mat ringde katt-kompisen och frågade vart jag var, jag lovade henne skjuts hem så hon kom springandes i full fart. Hon sa att hon var så ensam och ville ha någon att pussas med. Jag förklarade att jag stod till tjänst. Hon blev mycket tacksam, buttade in mig i ett skyltfönster och stoppade händerna i mitt linne. Hon är inte så värst blyg.

Hela vägen i bilen hem till henne återberättade hon ett samtal mellan henne och mig (som aldrig har hänt) för min bror och brors tjej, vi skrattade så vi knappt kunde andas och hon bara pratade och pratade. När vi var utanför hennes lägenhet försökte hon övertala min bror att hon skulle få ta med mig hem. Jag förklarade vänligt men bestämt att jag skulle hem till mammas katt, pekade på en stackars kille som gick förbi bilen och sa att han nog säkert ville följa med henne. När katt-kompisen börjar ragga på killar är hon desperat, hon är så flata man kan bli.

Stackarn sa till mig att jag fick följa med henne för att han skulle hem. Jag skrattade sådär lite ondskefullt, satte mig i bilen, önskade honom lycka till och vinkade hejdå.


Riktigt skönt att vara hemma (även om hemma är i mammas lägenhet för tillfället), tycker det är trevligast att vakna upp på hemmaplan dagen efter.


Tjej ringde när jag köpte mat och bad om ursäkt(!) för att hon hade varit sur och otrevlig, ja under kan faktiskt ske.


Överlag var kvällen riktigt trevlig. Men det är fortfarande väldigt jobbigt att träffa Tjej, tycker om henne för mycket för mitt eget bästa (tror jag).


Nej, sätta på en film och försöka sova lite kanske?


Godnatt på mig.

Sov så gott.

Och dröm sött.

Ovido - Quiz & Flashcards