Alla inlägg den 9 april 2008

Av Hon som tittade in - 9 april 2008 23:26

Och så blev det som vanligt..

Lyckades faktiskt somna tidigt igår kväll, redan mellan halv elva och elva.

Men inte fick jag sova mer än ungefär två och en halv timme, sen var jag klarvaken igen. Hemskt kul.

Roade mig med att titta på tv och film tills jag blev tillräckligt trött för att sova igen. Somnade om strax efter sex igen. Riktigt tidigt för att vara mig.

Sov väldigt oroligt och vaknade en massa gånger innan pappa ringde för att väcka mig. Efter att han ringt var det såklart inga svårigheter att sova, då var det snarare problem med att vakna istället.


Kom inte upp förrän två så det blev lite stress. För att hinna någorlunda i tid till sjukgymnasten tog jag mammas cykel. Jag är aningens kortare än henne så jag når inte ner till tramporna ordentligt om jag sitter ner, därför stod jag upp och trampade som aldrig förr. Det regnade ganska bra så tramporna var halkiga och så krånglar växlarna eller kedjan eller vad det nu är, så det blir på samma sätt som när kedjan hoppar av - man kan trampa och trampa utan att något händer. Jag visste inte att cykeln gjorde så, så jag höll på att slå halvt ihjäl mig där en sväng. Skrapade vaden på trampan, genom byxorna och allt. Ont gjorde det. Och naturligtvis var det tvungen att stå en bil full med folk bakom mig och komma en kille gåendes framför mig.. Men jag får väl vara glad över att jag inte ramlade iaf.

Jag tycker inte om mammas cykel, även om den är rosa.


Den nya tjejen hos sjukgymnasten är riktigt duktig. Hon masserar mer som man ska. Hon liksom börjar försiktigt och mjukar upp musklerna i hela ryggen innan hon ger sig på muskelknutorna, på så sätt kan hon ta i hårdare utan att det gör särskilt mycket ondare än om man tar det spända på en gång fast lösare.

En positiv överraskning. (Ja, jag hade nästan räknat med att hon skulle vara som "den riktiga" sjukgymnasten och den senaste assistenten som jobbade där, att hon bara skulle hafsa igenom och inte ta sig tid liksom.)


Ikväll var jag hos systern till den första tjejen jag var tillsammans med. Vi kollade på film och pratade lite. Det var trevligt. Riktigt längesen vi umgicks sist, nästan ett år sen.


Fåglarna har kommit hem.

Ovido - Quiz & Flashcards