Direktlänk till inlägg 18 april 2008

Värsta drömmarna.

Av Hon som tittade in - 18 april 2008 15:03

Blev ingen morgonpromenad idag, var helt väck.

Får nog peta i mig dom där tabletterna lite tidigare på kvällen. Dom gör mig inte sådär dödstrött så att jag somnar på en timme, men jag somnar iaf ett par timmar tidigare än vanligt och så är jag piggare under dagen och det är bra.


Inatt drömde jag hemska mardrömmar.

Jag drömde att bror var arg på mig så han skulle misshandla mig. Vi var långt ute i skogen och jag hade bara en liten trampbil att förflytta mig med. Den gick ganska fort ändå, för den hade motor, men växlarna krånglade. Bror hade iofs ingen trampbil alls så han gick/sprang efter mig.

Det var väldigt dimmigt ute. När jag kom till det där stället (det är väldigt många drömmar som utspelar sig där av någon anledning) vi bodde med pappa när vi var yngre såg jag honom inte bakom mig längre. Pappa var där så jag berättade för honom vad bror hade gjort. När vi stod och pratade kom bror och han var ännu argare än innan. Han försökte slå mig. Jag trillade baklänges och blev halvliggandes på backen, bror försökte strypa mig och jag gjorde mitt bästa för att komma loss, jag sparkade och klöste honom. Han släppte mig och jag sprang till pappa, han gav mig en mobiltelefon och sa åt mig att ringa till polisen, men det gick inte att komma fram.

Plötsligt var pappa och bror borta, jag befann mig inte längre på stället vi bodde för längesen. Jag var hos familjen jag brukade vara hos en hel massa när jag gick i mellan-/högstadiet istället. Dom var också arga på mig och skulle misshandla mig. Det var jättehemskt. Jag försökte ringa till polisen gång på gång men det var omöjligt att komma fram.

Till slut fick jag tag i mamma, hon sa att hon skulle komma och hämta mig och undrade om hon skulle ta med sig polisen. Det ville jag att hon skulle göra. Men så fort vi lagt på ångrade jag mig, sååå farligt hade det ändå inte varit. Dom hade ju inte slagit mig sååå hårt. Men då gick det inte att få tag på mamma igen.

Medans jag väntade på henne började jag ge igen på dom som misshandlat mig. Jag kletade majonnäs i håret på en tjej och så knäckte jag ett ägg i huvudet på henne också, skrattade och sa att det var en hemskt bra hårkur för slitet hår. Tjejen var kanske 10-11 år.

När jag hade gjort den där hårinpackningen började karaktärerna och miljön ändras. Nu var jag med familjen det handlar om i "Medium", Allison, Ariel, Bridgette och Marie, pappan var inte med. Och vi befann oss i ett stort hus med en jättehög veranda. Ibland var jag den äldsta dottern och ibland den mellersta, och ibland var jag bara åskådare.

Vi tre barn sprang runt och lekte, så kom vi på att vi skulle skrämma mamman. Vi skulle leka att vi var döda. Vi hjälpte Marie, den yngsta dottern, att hoppa från verandan - hon dog såklart, verandan var ju flera våningar hög. Här blev jag åskådare. Ariel och Bridgette kom på den geniala idén att dom skulle gömma sig i korgen med all smutstvätt som stod ute på verandan, (av någon anledning hade dom sin tvättstuga där ute), Allison kände på sig att något var fel så hon började leta efter barnen. Hon letade och letade, det började bli mörkt ute och så var det minusgrader.

Hon hittade Marie på backen nedanför verandan, död och alldeles iskall. Hon sprang tillbaka uppför trapporna och fortsatte leta efter dom andra barnen, när hon tillslut hittade dom i tvättkorgen, hade dom legat där så länge i kylan att dom blivit djupfrysta. Deras hjärtan hade slutat slå och dom andades inte längre, helt blå var dom (inte riktigt som smurfarna, men lite ljusblå sådär). Hon tog med dom in i värmen, och efter ett tag tinade dom och började leva igen. Stackars lilla Marie var tyvärr död för alltid.


Jag drömde en till dröm innan jag vaknade. (Minns inte om jag drömde den först, sist eller mellan ovanstående drömmar.)

Men jag åkte iaf buss och hoppade av vid busstationen på orten där jag bor. Pappa mötte upp mig och mamma skulle hämta oss. När hon kom var hon jättesur och otrevlig. Hon sa en massa elaka saker om min sexuella läggning. Jag blev arg och sa att om hon hade något mer negativt att säga om lesbiska kunde hon dra åt helvete, då ville jag inte prata mer med henne. Pappa tyckte att det var dumt av mig att skrika det åt mamma när det var så mycket folk där. Mamma gick åt ena hållet och jag och pappa började gå mot min lägenhet. Jag ropade över axeln att jag tyckte hon var en jävla häxa.


Så det kan gå..

Allt drömberättande här får mig att tänka på en scen ur en dröm jag hade natten till igår. Jag skulle åka bort, blev hämtad av en snygg kille. När vi hade packat in alla saker, tagit plats i bilen och börjat åka, märker jag till min bestörtning att jag har glömt ta på mig byxor. Jag satt där i t-shirt, trosor, strumpor och skor. Jag fann situationen ganska pinsam.

Och känslan från en annan hemsk dröm jag drömde natten till igår, där bror och brors tjej var arga på mig sitter fortfarande i. Inte kul.


Sov du lilla videung..

Lalallaaa

 
 
Vendela

Vendela

18 april 2008 17:38

Jag vet det kära vän. Jag läser din blogg varje gång jag är inne och ser att du har ett nytt inlägg även om jag inte kommenterar.

Hoppas du får en trevlig helg!
Kram

http://forevervendela.bloggagratis.se

 
wicky

wicky

19 april 2008 02:29

Usch. fast skönt att nån mer drömmer störda drömmar. I korta drag från min natt; slott, min förra klass dör, en efter en, springer, kommer inte ut. Måste slåss mot ond, gammal man med magiska krafter - annars var jag tvungen att gifta mig med honom.
Och vad gör man i karlstad då?

http://deliriumparty.blogspot.com

 
Hon som tittade in

Hon som tittade in

19 april 2008 15:07

Wicky: Man gör väl kanske inte så mycket i Karlstad egentligen. Jag umgås mest med kompisar och går på krogen och sånt :)

http://kungligtknasig.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hon som tittade in - 9 december 2011 17:48

Det är läskigt att släppa in nya människor i sitt liv. Det tycker då jag iallafall. Jag är nog lite rädd för vad dom har för avsikter, vad dom är ute efter liksom. Det där med tur när det kommer till nya vänner/nya vad-man-nu-ska-kalla-dom, det har j...

...

Av Hon som tittade in - 25 juni 2011 03:14

Jag hade något jag ville få sagt, men det var säkert inget viktigt. ...

Av Hon som tittade in - 20 juni 2011 00:05

I know you've been burned But every fire is a lesson learned   Med det i tanken kanske jag borde försöka.... Försöka vad? Förstå? Förstå vad?   Allt känns som en enda röra och i den röran sitter jag fast.   I'll give it a try. (Som dom ...

Av Hon som tittade in - 8 maj 2011 22:53

Tidigare ikväll satt jag med ett papper framför mig. Jag skulle svara på några punkter varav den ena var att berätta vad jag tror att andra tycker är typiskt med mig. Jag berättade om frågeställningen för min far för jag hade lite problem med att sva...

Av Hon som tittade in - 11 mars 2011 23:45

Jag sitter här i min soffa en helt vanlig fredagskväll och hade något jag ville dela med mig av, men så fort jag loggat in och klickat på "skapa inlägg" var allt som bortblåst. Jag tror det hade att göra med att saker känns annorlunda. Att jag t...

Ovido - Quiz & Flashcards