Alla inlägg den 15 mars 2008

Av Hon som tittade in - 15 mars 2008 16:23

Gudars skymning vad trött jag var efter krogen igår. Sov jättelänge idag. Och ont i kroppen har jag efter allt rump-skakande. Men va fan..!


Gårdagen blev den mest lyckade utgången på mycket, mycket länge. (Kanske någonsin?) Var otroligt längesen jag hade så kul!

Snälla som jag och brors tjej är, skrattade vi ganska friskt åt en del människor. Och folk undrade säkert hur bra vi mådde, vi var nog inte seriösa en endaste gång där inne.

Vi satt i en soffa två korta stunder under kvällen och i övrigt skakade vi rumpa som aldrig förr. Lyckades fastna på en mingelbild och så fick jag två lappar med meddelanden på av mingelfotograferna, varav det ena löd "God Jul!!!". Jag sparade båda två.


Tjejerna vi var på afterworken med joinade oss på krogen lite senare. Den ena av dom är en tjej som jag dejtade i slutet av sommaren. (Hon dissade mig för att hon inte hade kommit över ett "ex".) Vi "råkade" väl pussas lite på dansgolvet. Kanske inte så genomtänkt..


När jag och brors tjej gick ut för att hon skulle få röka vid tjugo över ett ringde Tjej(!) och frågade vad jag gjorde. När jag sa vart jag var sa hon att hon skulle komma dit. Det dröjde inte många minuter innan hon stod framför mig med ett leende och kramade mig. Jag bad henne släppa in mig i hennes jacka för det var lite kallt i bara t-shirt. Det gjorde hon, så vi stod där och höll om varandra ganska länge och pratade och skrattade. Det var kul och kändes ungefär som det gjorde när det var bra mellan oss, fast ändå inte.

Tjejen jag pussades med på dansgolvet kom ut, och blicken hon gav mig innan hon vinkade hejdå och gick hemåt riktigt sa att jag helst skulle falla död ner på fläcken. (Eller så inbillade jag mig bara, men det spelar inte så stor roll.)

Jag försökte få med Tjej på efterfest hem till mig, men det är ganska långt så jag förstår verkligen att det inte var så lockande. Sen väntade hon på en kompis så det blev inget. Vi pussades och lite sånt innan jag och brors tjej var tvungna att gå. Vi skulle åka med bror hem.


Det var jobbigt att inse att jag visst saknar Tjej mer än jag trodde. Riktigt jobbigt.


P1 kom aldrig, men ska ut ikväll och tycker jag ska följa med då.

Så det blir utgång för mig och brors tjej ikväll med.


Dusch blir nu.


It hurts when you have someone in your heart,

but you can't have them in your arms.

Ovido - Quiz & Flashcards