Direktlänk till inlägg 11 mars 2008

Men två-åtta-hundra eller?

Av Hon som tittade in - 11 mars 2008 04:36

Jag natt-terroriserar min blogg. Har man inget bättre för sig får man faktiskt göra det.

Vän, min Vän, kom till mig igår. Jag förstår inte hur vi kan ha så kul hela tiden.
Igår var det tokigare än vanligt, vi skulle gå och äta nyttig mat på Pizzerian, vi (mest Vän såklart) härjade något så ofantligt, så jag skrattade så mycket att jag fick en hostattack och höll på att spy. Jag kan lova att då skrattar man inge blygt. Det verkligen ekade mellan husen här då. Stackars alla boende i området. Vi bjöd på den.
Kvällens tokigheter fortsatte när vi fick besök av en prick från stan (som frivilligt åkte hit). Han verkade lite underlig, men jag och Vän hade kul iaf.
Ja, en kväll med Vän kan inte bli annat än lyckad!
Guld värd är du, mitt barn.

Kom inte i säng förrän efter fyra imorse, lite jobbigt med tanke på att jag var tvungen att vakna vid tio-elva för att jag, pappa och bror skulle till pappas moster och äta mat vid tolv.
Har inte varit där sen julafton så det var minsann på tiden. Finns ingen som kan laga mat som hon.
Köttbullar, potatis, sås och kantarell-omelett först. Sen lite thai-mat. Kyckling, nudlar och grönsaker. Och uppe på det blev det hemmagjord jordgubbskräm med grädd-mjölk.
Mätt som aldrig förr blev det till att slänga sig på soffan och vila lite. Jo tack, jag somnade.
Vi tackade nej till kaffe/saft och kakor och rullade ut till bilen och åkte hem. Studsade uppför (ja, äter man nog mycket studsar man fram/upp/ner/eller-i-alla-riktningar) trapporna för att göra mig iordning och ta bussen till stan - vilket jag var så jätte-inte sugen på.
Traskade till H&M och köpte mig en duscholja och en duschcreme (för jag har inte redan 57 olika tvättmedel för kroppen i  hyllan i badrummet).
Sen traskade jag till Nöjesfabriken där jag blev upphämtad av lägenhetsinnehavaren och pojkvän, in och kika på lägenheten (som jag för övrigt vill ha om jag kan få den, ska ringa hyresvärden imorgon), sen var dom så vänliga så jag fick åka med dom hem så jag slapp ta bussen - var hemma ungefär tre timmar tidigare än förväntat.

Mamma följde med mig till affären, jag visade stolt upp min nya piercing för henne och väntade mig halvt om halvt att hon skulle strypa mig. Men det gjorde hon inte. Hon undrade bara lite över varför jag valde den placeringen eftersom den inte syns där. Då förklarade jag (som om det vore det mest självklara i världen) att den inte syns där och att inte så många andra har där. (Kanske för att den inte syns där?)
Hon tittade lite snett på mig och jag riktigt hörde hur hon tänkte:
"Ojojoj, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Vad gjorde jag för fel i mitt tidigare liv? Gav dom mig verkligen rätt barn på BB? Tappade vi henne i golvet ett par gånger för mycket? Finns det någon ytte-pytte-liten chans att jag kan förneka att hon är min dotter?"
För varje ny tanke sjönk mungiporna tre centimeter närmre marken. Och när hon kom fram till att nog ingen skulle gå på att vi inte är mor/dotter drog hon en djup suck, skakade på huvudet, såg hemskt olycklig ut, släppte på handbromsen och körde iväg.

Och annars då?
Jo tack, min dag har förflutit med blandade känslor.

Pappa sa att han hade vaknat med hår i munnen idag och undrat var det kom ifrån, sen insåg han att han börjat tappa mustachen också. Det fick nästan mina ögon att svämma över.
Kanske löjligt att bli ledsen över en sån sak, den växer ju ut sen när behandlingen är klar, men han har haft mustach så länge jag kan minnas och ungefär lika många år till.
Jag vill bara att allt ska vara bra och som vanligt igen. Jag vill inte det här.
Varför? VARFÖR?!
Ibland vill jag bara skrika. Gråta. Lägga mig ner i en hög på golvet. Och aldrig mer resa på mig.
Sen får jag dåligt samvete. Det är inte jag som ska känna så. Det är han.
Men det märks knappt på honom alls. Han är en riktig hejjare på att dölja hur han mår och känner.

Jag är fortfarande en självisk liten jävel.


Heavy clouds, no rain.

And every move causes pain.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hon som tittade in - 9 december 2011 17:48

Det är läskigt att släppa in nya människor i sitt liv. Det tycker då jag iallafall. Jag är nog lite rädd för vad dom har för avsikter, vad dom är ute efter liksom. Det där med tur när det kommer till nya vänner/nya vad-man-nu-ska-kalla-dom, det har j...

...

Av Hon som tittade in - 25 juni 2011 03:14

Jag hade något jag ville få sagt, men det var säkert inget viktigt. ...

Av Hon som tittade in - 20 juni 2011 00:05

I know you've been burned But every fire is a lesson learned   Med det i tanken kanske jag borde försöka.... Försöka vad? Förstå? Förstå vad?   Allt känns som en enda röra och i den röran sitter jag fast.   I'll give it a try. (Som dom ...

Av Hon som tittade in - 8 maj 2011 22:53

Tidigare ikväll satt jag med ett papper framför mig. Jag skulle svara på några punkter varav den ena var att berätta vad jag tror att andra tycker är typiskt med mig. Jag berättade om frågeställningen för min far för jag hade lite problem med att sva...

Av Hon som tittade in - 11 mars 2011 23:45

Jag sitter här i min soffa en helt vanlig fredagskväll och hade något jag ville dela med mig av, men så fort jag loggat in och klickat på "skapa inlägg" var allt som bortblåst. Jag tror det hade att göra med att saker känns annorlunda. Att jag t...

Ovido - Quiz & Flashcards