Direktlänk till inlägg 16 mars 2008

Och så testar vi igen.

Av Hon som tittade in - 16 mars 2008 17:39

Jag försöker mig på att skriva om gårdagen igen, blir nog inte så detaljerat. Men det är väl lika bra det, för så intressant är det ju trots allt inte.


Jag och brors tjej åkte till katt-kompisens lägenhet där hennes flört satt för sig själv och tittade på melodifestivalen. "Förfestade" lite med henne innan vi begav oss till centrum.

Träffade P1 på torget vid halv tolv, gick in på krogen och fick en smärre chock när vi insåg hur lite folk det var där. Det var så dåligt med folk att dom inte ens öppnat in till det andra dansgolvet.

Men vi roade oss kungligt iaf. Gick en sväng till Score och hälsade på ett par kompisar.

Bror hämtade brors tjej vid två och jag följde med P1 på efterfest.


Det var jag, P1 och tre killkompisar till honom. Vi bastade. Låter kanske lite dirty, men icke! Vi såg ut som greker (var det inte dom som gick omkring klädda i lakan då för längesen?) hela högen, invirade till tänderna i handdukar.


Jag och P1 fick sova hos en av hans kompisar.

Riktigt charmigt var det när vi kom dit och alla tre skulle sova i hans säng som inte var en centimeter bredare än 105 cm. Vi låg som packade sillar.

Kompisen innerst, P1 i mitten och jag ytterst. Det var så trångt att både jag och P1 fick ligga på Kompisens arm. Jag skrattade så jag höll på att dö åt deras kommentarer. Mycket underhållande.

Tillslut fick kompisen nog av att 'skeda' med P1 så jag fick lägga mig i mitten istället. Jo, här blev det hela lite mindre oskyldigt.

Kompisen insåg efter en stund att det nog inte skulle bli så lätt att sova alla tre i sängen så han intog soffan istället. Han hade ett mycket gulligt täcke på sig, tror det var typ Barbie eller nåt liknande på det.


Idag käkade vi pizza innan P1 följde mig till bussen.

Väl hemma har jag inte gjort mycket mer än att slappa.

Hård helg.


Ser man på..

Ibland går det som man vill.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hon som tittade in - 9 december 2011 17:48

Det är läskigt att släppa in nya människor i sitt liv. Det tycker då jag iallafall. Jag är nog lite rädd för vad dom har för avsikter, vad dom är ute efter liksom. Det där med tur när det kommer till nya vänner/nya vad-man-nu-ska-kalla-dom, det har j...

...

Av Hon som tittade in - 25 juni 2011 03:14

Jag hade något jag ville få sagt, men det var säkert inget viktigt. ...

Av Hon som tittade in - 20 juni 2011 00:05

I know you've been burned But every fire is a lesson learned   Med det i tanken kanske jag borde försöka.... Försöka vad? Förstå? Förstå vad?   Allt känns som en enda röra och i den röran sitter jag fast.   I'll give it a try. (Som dom ...

Av Hon som tittade in - 8 maj 2011 22:53

Tidigare ikväll satt jag med ett papper framför mig. Jag skulle svara på några punkter varav den ena var att berätta vad jag tror att andra tycker är typiskt med mig. Jag berättade om frågeställningen för min far för jag hade lite problem med att sva...

Av Hon som tittade in - 11 mars 2011 23:45

Jag sitter här i min soffa en helt vanlig fredagskväll och hade något jag ville dela med mig av, men så fort jag loggat in och klickat på "skapa inlägg" var allt som bortblåst. Jag tror det hade att göra med att saker känns annorlunda. Att jag t...

Ovido - Quiz & Flashcards