Alla inlägg under mars 2008

Av Hon som tittade in - 8 mars 2008 07:33

Ja eftersom jag sov halva eftermiddagen/tidiga kvällen i torsdags var det ju inte så lätt att somna igen sen. Lyckades ialla fall somna till någon gång efter sex igår morse.
Sov inte så bra, drömde knas (som vanligt).
Drömde om ormar. En var röd-orange och en var gul, dom var jättefarliga. Vi hade köpt dom för 1500-2000kr styck. Pappa skulle laga mat av dom. Men dom smet i lägenheten så först var vi tvungna att få tag i dom utan att bli bitna. Vi lyckades. Han flådde dom och delade dom i små bitar, pekade på en sena bredvid munnen och sa: "Det är den där senan som gör att dom är så dyra." Sen skar han av huvudet nedanför senan och slängde det.
En inte mysig dröm.

Skulle ha fikat med en kompis igår efter att hon slutat skolan. Men jag tror inte hon var till skolan alls så det blev inget, pratade inte med henne förrän på kvällen.
Och hur som helst var jag så otroligt trött så jag kom inte ur sängen förrän vid två. Pappa ringde och väckte mig vid halv tio första gången. Sen ringde han ungefär 27 gånger till.
En kompis ringde och väckte mig vid halv två och undrade om jag ville följa med henne till stallet när hon skulle rida. Det ville jag. Hon hämtade upp mig på vägen dit. Vi stod och pratade lite, och skrattade en hel del, innan ridningen skulle börja. Vi kom fram till att det finns massa knasigt folk. Och mina avslöjanden, som egentligen inte var några avslöjanden utan bara konstaterande, gjorde mig märkligt generad. Lustigt det där.
Dom hade hoppning. Blev så avundsjuk av att titta på. (Ja hoppning är väl inte riktigt min grej, blev avskräckt när jag trillade av en gång för hundra år sen..) Det är ju så himlans kul att rida! Men sjukgymnasten har sagt att det kan vara bäst att låta bli att rida för min del, riskerna att skada sig mer är för stora så det är inte värt det.
En tjej trillade av när hästen rev ett hinder, det såg hur läskigt ut som helst. Hon flög jättehögt och landade typ på axeln och huvudet. Tur att det finns hjälm!

När vi kom tillbaka in till stan följde jag med hem till kompisen så hon fick ta en snabbdusch, sen släppte hon av mig vid sjukhuset. Var där och hälsade på pappa i tre timmar ungefär. Satt och lyssnade när han och en annan gubbe satt och pratade gamla minnen från 70-talet om gemensamma bekanta, det var intressant.
Fick en klump i magen/halsen bara av att kliva in på sjukhuset, det blir så verkligt allting när man är där.
Se honom med droppställningen. Usch ja, det är inte det minsta kul det här, någonstans.
Och han har börjat tappa hår nu. Det kommer väl tillbaka sen när behandlingen är slut, men det gör också det hela mycket verkligare. Blir så mycket svårare att låtsas som att allt är som det ska när han inte ser likadan ut som vanligt.
(Jo jag vet att det där med att låtsas att allt är som det ska inte är så vidare värst bra i längden, men det känns som att det är nödvändigt för att orka hantera det just nu.)
Jag vet verkligen inte vad jag skulle ta mig till utan pappa, han är en av dom viktigaste personerna i mitt liv. Jag hade inte varit den jag är idag om jag inte hade haft honom.

Har roat mig med att hänga framför datorn och slappa i soffan sen halv tio igår kväll och hela natten. Helt otroligt att natten är slut nu och det redan blivit ljust ute. Känns som att jag har suttit här i tre veckor och väntat på att tiden ska gå och jag bli trött.

Skrivit med kul folk på msn.

Skrev även en del med Tjej. (Hon har faktiskt inte blivit omnämnd så mkt här sista tiden, så det är väl dags nu. Haha..) En del saker är bara för skrattretande. Jag sa att det inte verkar som att vi har så mkt att prata om längre. Och då undrade hon om jag inte vill prata med henne längre. Jag sa att jag inte vill sluta prata med henne. Hon tyckte det var bra.
Jag vet inte ens om jag vill det faktiskt, fortsätta prata med henne. Tror inte det kommer funka i längden.
Men nu är ju inte jag den som är den, så jag kommer väl inte säga något. Som vanligt.
Det kändes ganska bra faktiskt att min enda reaktion (eller ialla fall den starkaste reaktionen) var att skratta och skaka på huvudet, när hon sa att hon skulle till sitt ex och när det inte fanns så mkt att säga.
Det tar sig.

Ikväll blir det förfest hos Liten med Flatmaffian, ska bli kul att träffa damerna igen, blir alldeles för sällan och jag saknar dom!
Sen ska gänget på gayfest på krogen, tror jag. Får se om jag följer med. Är inte sugen som det är nu, men det kan ju ändras.

Mest sugen är jag nog på att gå på Harry's istället. (Jo, Tjej ska dit. Och ja, jag vill nog träffa henne. Samtidigt som jag inte vill träffa henne alls. Får se vem av mig som vinner.)

Det finns några riktiga söton. Och oj, så glad jag blir av dom.
Kan räcka med att bara tänka på dom för att bli glad.
Ni är guld värda!


It hurts with every heartbeat.

Men jag biter ihop och ler.

Av Hon som tittade in - 7 mars 2008 01:32

Blev inget tittande på den där lägenheten igår, blir ev på måndag istället.
Idag ringde hyresvärden till den lägenheten jag redan tittat på, vi kom fram till att jag ska ringa henne när jag har kikat på den andra lägenheten.

Piercingstudion igår också, ja. Blev en ny piercing. Kan liksom inte låta bli.
Det gjorde inte så farligt ont. Men efter ett par timmar kände jag hur kulan lossnade, så det var bara att stoppa ett finger i munnen för att hålla staven på plats och knalla tillbaka. Väl där var han upptagen så fick vänta ett tag. När han kom upp skulle han kika och staven satt på plats, men när jag stängde munnen så trillade staven också ur.
Fick följa med ner och hoppa upp på britsen igen, får lov att erkänna att det inte var alltför skönt när han skulle trycka igenom staven ännu en gång. Och krånglade gjorde det, hans fingrar är kanske lite stora i förhållande till min mun?
Svullet blev det och är fortfarande. Men idag gör det inte lika ont längre ialla fall.

Kusin sov här inatt för hon skulle bowla med skolan.
Jag somnade inte förrän vid sju imorse (på soffan). Kusin skulle med bussen tio över tio och jag skulle följa henne, så pappa ringde och väckte mig halv tio. Trött som jag var bad jag honom ringa tio minuter senare igen (det är att för bra med en personlig väckarklocka som man kan snooza tills man känner för att gå upp) och vände på mig och somnade om. Vaknade fem minuter senare och då satt kusin i en fåtölj bredvid soffan och tittade på mig.
Men sitter du där, frågade jag. Och joda, svarade hon, jag satt här när din pappa ringde också. Du låg och tittade på mig när du pratade med honom. (Men det tror jag inte alls på, då skulle jag ju ha sett henne?) Hon höll dock fast vid att hon hade suttit där i en halvtimme och tittat på mig. Tokigt.

Var till sjukgymnasten idag också. Hon hade en praktikant där som också fick klämma lite.
Ont gjorde det, men behövligt var det.
Ska bli spännande att se om jag lyckas komma ihåg att jag ska dit på onsdag kl ett istället för torsdag kl två nästa vecka. Brukar bli lite svårt när det byts dagar och tider.

När jag kom tillbaka till kattkompisen vid fyra var jag helt slut så jag somnade på soffan. Sov från och till ända tills pappa ringde för att säga godnatt strax efter nio.
Drömde att piercingen på kindbenet hade lossnat så man kunde dra runt den i hela ansiktet. Den ville liksom inte sitta där den skulle, utan hamnade nere vid hakan om man släppte den. Sen hade jag en mellan ögonbrynen också, den hade också lossnat så den satt längst ut på nästippen istället. Det var lite skrämmande.

Pappa fick cellgiftsbehandling idag. Ska in imorgon igen för en omgång till, då blir han kvar på sjukhuset över natten.

Jag förstår inte riktigt vad jag gör för fel. Men fel blir det.
Ska man bara ge upp då?

Jag gömmer mig i fantasin.

Av Hon som tittade in - 6 mars 2008 23:54

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa?
Jag får nog tyvärr göra alla mina fans besvikna och svara NEJ!

Vilken årstid tycker du bäst om?
Det är ju rätt trevligt med sol - men inte med kryp..
Vinter med mycket snö, det är grejjer det. Men ofta det händer här..
Vårens första solstrålar är underbara.
Höstmys är också bra ju..
En kombination helt enkelt? Det är mitt svar!

Brukar du sjunga i duschen?
O ja, men inte om någon kan höra mig.

Vilken sport tycker du är roligast att se på tv?
Men sport eller?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Njae, jag tror inte riktigt man kan älska någon bara sådär. Men att bli attraherad av någon vid första ögonkastet, det tror jag på.

Vad är viktigast för dig?  
Familjen och vännerna.

Laddar du hem musik och film från internet? 
Det kan vara så att jag plockar hem en låt lite då och då, men aldrig illegalt ;)

Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? 
Resa, köpa lägenhet, investera i lite kroppskonst. Och så skulle jag säkert göra en hel massa mer saker.

Vad är det bästa med julafton? 
Jag gillar inte julafton. Men om jag måste svara får det bli maten.

Tänker du mycket på ditt utseende?
Vissa dagar mer än andra.

Vad får dig att slappna av?
Mys. Musik och en bok kan funka också.

Vilken sida av sängen sover du på? 
Brukar inte sova under sängen så ofta, (rätt vad det är sover jag på soffan), men i sängen vill jag helst ligga ytterst.

Är du mörkrädd? 
Ja, ibland. Men bara när jag är ensam.

Bär du glasögon eller kontaktlinser?
Naah inte så ofta som jag borde.

Vilken färg är snyggast?
Rosa såklart!

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?
Nesch, bara det är bekvämt att ha på sig så är jag nöjd.

Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? 
Första pris.

När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?
Det beror helt på när jag gick och la mig. Men alltför tidigt brukar det inte bli.

Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen?
Nej, det är väl upp till var och en om dom vill slösa pengar på något som kostar en massa pengar och bara skadar kroppen.

Hur många gånger har du fuskat på ett prov?
Fuskat och fuskat.. Vi brukade "hjälpas åt" på högstadiet ibland. Har inte precis räknat hur många gånger.

Har du piercing?
Mjo, jag har 12 riktiga piercingar. Och 8 "vanliga" hål.

Läser du ofta böcker?
Det gör jag. Böcker is the shit.

Vad föredrar du för sorts filmer?
Skräck - men bara om jag har någon att titta med. Thriller, komedier och sånna filmer man kan mysa till.

Var badar du helst?
I vattenpölar, fast jag skulle nog mer kalla det att hoppa - inte bada.

Vilka djur är du mest rädd för?
Spindlar och alla andra insekter, riktiga små äckel.

Vilken musikstil tycker du bäst om? 
Massa olika, beror på vilket humör jag är på.

Gillar du att dansa? 
Skaka rumpa is the shit. Men bara om det är mycket folk så jag inte syns så bra ;)

Vad tycker du om rökförbudet på krogen?
Himlans bra, slipper man lukta askkopp när man kommer hem.

Hur vig är du? 
Jag är vig som aldrig förr.

Vad dricker du helst när du är törstig?
Vatten. Utan bubblor.

Vilken är din favoritglass?
PePe lakritsglassen. Eller Sandwish Pepparkaka.

Vilket kaffe sörplar du helst?
Men kaffe eller? Så "vuxen" är inte jag.

Vilket mobilmärke föredrar du?
Nokia har jag nu, den funkar.

Tycker du om sushi?
Jag skulle nog aldrig få för mig att äta sushi frivilligt.

Vad äter du helst när du ser på film? 
Små barn.

Lever dina föräldrar tillsammans?
Nejnej, tack och lov. Det är ungefär som att släppa ihop två uppretade kamphundar och tro att det ska gå bra och att dom bara ska leka lite med varandra.

Är du en morgon eller kvällsmänniska?
Nej, jag är en nattmänniska.

Hur ofta motionerar du?
Alldeles för sällan. Ska försöka ta tag i det där.

Hur ofta har du sex?
Pfft, snuskerier.. Jag lever i celibat faktiskt.


Ojojoj, en hel lista klar.

Inte illa pinkat av en trähäst - i motvind.

Av Hon som tittade in - 5 mars 2008 05:42

Ibland blir jag bara så matt.. Här har jag suttit hur länge som helst och skrivit ett inlägg. Var precis klar och lyckades då trycka på stäng-fliken-med-blogginlägget, så allt bara försvann.
Inte min dag idag, när det gäller att blogga.
Tidigare ikväll/inatt gjorde jag ett par försök med att fylla i en sån där lista man kan hitta lite varstans i olika bloggar.
Båda gångerna när jag suttit och klurat och skrivit i någon timme så stänger hela webbläsaren ner sig, bara sådär.
Ett tecken på att jag minsann inte ska ha några listor i min blogg? Eller tycker universum bara om att jävlas?
Jag gav i vilket fall som helst upp, får se om jag orkar göra något nytt försök i framtiden.

Natten har bjudit på en hel del tankar.
Det är lustigt vad som kommer fram om man bara tillåter tankarna att vandra som dom vill.
Jag menar, jag kan ju inte vara den enda som funderar över om fiskar blir törstiga?
Eller vilket språk hundar tänker på? Ta till exempel en spansk hund, tänker den på spanska? Om jag säger "sitt" till den, förstår den då vad jag menar?

Jaa, det tål att tänkas på.

Tankar på folk har poppat upp också. Människor som har funnits i mitt liv länge och sånna som kommit in i mitt liv på senare tiden. Tankar på dom som inte finns kvar på samma sätt, eller ens alls.
Blev en fin promenad längs minnenas allé, lite ledsamt men samtidigt himlans kul.
Minnen av en hel massa bus jag och mina allierade har hittat på genom åren har spelats upp.
Nästan så jag önskar mina ögon kunde fungera som en projektor så att jag kunde visa allt roligt vi gjort.
Tokigt.
Det finns några få människor som aldrig, aldrig kommer glömmas. Som aldrig kommer kunna ersättas.
Som har spelat en stor roll till att jag är den jag är idag, och jag är er evigt tacksam.

Har även funderat på en annan sak eller två.
Men det är inte sånt man gärna delar med sig av förrän man är säker.
Och som vi alla vet vid det här laget är inte jag en person som är säker på särskilt mycket.

Det känns ganska bra faktiskt.
Jo jag önskar såklart att det hade varit annorlunda, men inte annorlunda på så sätt jag önskat tidigare.
Bara bra och vänligt liksom, men man kan inte alltid få som man vill.
Så jag får väl nöja mig med känslan jag har inom mig, och försöka lita på den - den som säger att jag gjort rätt.

Idag pratade jag med en tjej på msn som jag inte pratat med sen i början av sommaren någon gång, vi ska ta en fika vid tillfälle. Trevligt tycker jag.

Och och och imorgon ska jag kika på den där lägenhete, äntligen. Spännande spännande.

Men nu är jag faktiskt lite trött, så jag ska krypa till kojs och hålla tummarna för en fridfull sömn.



Jag önskar.

Och hoppas.

Och 'tänker om'.

Av Hon som tittade in - 4 mars 2008 17:05

Jag fick att sällskap av Liten igår. Tog en promenad till Burger King och köpte lite mat, sen gick vi hem och kikade på Cityakuten och sen tre filmer. Vi gick inte och la oss förrän vid fyra imorse. Hade jag varit ensam hade jag säkert suttit uppe i ett par timmar till.

Drömde knas inatt med. Rörigt igen, men en häst var inblandad. Jag tror jag skulle rymma eller så var det hästen som rymde och jag följde med för att visa vägen.

Vaknade strax före elva, innan klockan ringde.
Gick upp och ringde till piercingstudion tio över elva. Fick en tid imorgon kl tre. Ska bli intressant.

Liten blev hämtad kvart över tolv och då gick jag till ica och shoppade lite ätbara nödvändigheter.
Är massa trött idag med, därför tänker jag spendera heeela dagen iklädd pyjamas och bara ta det lugnt.
Tv, musik, bok och dator - det är vad som gäller.

En och annan fundering också, såklart.
Vissa saker vill man helt enkelt inte veta av.
Andra saker mer än gärna.
Finns lite av varje nu.

Ibland tar det för lång tid,

det blir försent helt enkelt.

Av Hon som tittade in - 3 mars 2008 17:55

Jag orkade inte riktigt vakna i tid imorse. Somnade ju inte förrän efter fyra.
Pappa ringde först strax före nio, precis innan han skulle in på operationen.
Ställde klockan på tio men snoozade fram till halv tolv då kattkompisen ringde. Vi kom fram till att hon skulle lämna nyckeln till Liten istället så behövde jag inte stressa till stan.
Låg och slappade och halv sov tills pappa ringde kvart i tre, allt hade gått bra.

Drömde en massa konstigt.
Minns inte allt. Men det handlade om mormor som flyttat till en barack. Samtidigt som hon var mormor var hon även farmor. Hon hade gjort filbunke i ugnen så konsistensen var som mannagrynsgröt och smakade ungefär så också. Mamma blev arg på henne för att hon hade gjort fel.
Sen drömde jag om en hund som var arg på mig och jagade mig. Jag försökte gömma mig bakom ägaren men det gick inge vidare, dörädd var jag.
Drömde om en massa folk också, vi var i någon stuga och allmänt kaos var det.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen packa iordning grejerna jag ska ha med mig så jag är klar när bror kommer och hämtar mig.
Han följer med och hämtar nyckeln hos Liten och förhoppningsvis följer hon med till kattkompisen och håller mig sällskap.
Titta på film och spela kort, det är vad vi ska göra isf. Och jag ska ju självklart vinna i kortspelen.

Jag återkommer.

Du och jag och hela världen.

Av Hon som tittade in - 2 mars 2008 17:15

Nu är helgen slut. Och vilken helg det har varit sen!

Somnade inte förrän efter 8 igår morse, sov i fåtöljerna som vi hade ställt mitt emot varann, vaknade vid 10 av att ex snygga kompis strök mig över handen. Han låg i soffan. När han reste på sig höll han på att trilla över bordet så ett glas åkte i golvet vilket väckte alla andra också. Var en otroligt slapp dag, jag var hur trött som helst och dom andra var inte mkt piggare dom.

Den snygga kompisen började dricka öl redan vid 11.

Vid 12 där någon gång så gick jag och la mig i ex's säng för att vila lite. Efter ett tag kom den snygga kompisen och la sig bredvid mig. Ex andra kompis som hade en luftmadrass la sig på den bredvid sängen.

Ex och den sista kompisen spelade dator.

Vi låg och tölade en massa. Men luftmadrass-kompisen tröttnade på att ligga där efter ett tag, så han gick ut till datanördarna.

Jag och snygga kompisen blev själva. Det blev väl så att vi kanske pussades lite. (Jo jag vet, inte det smidigaste att göra hemma hos ex.) Vi gjorde bara det när ingen av dom andra såg något.

Strax innan 14 gick luftmadrass-kompisen och den snygga kompisen till systemet för att köpa mer öl. Då la sig ex bredvid mig. Vi gjorde inget, bara låg där.

När kompisarna kom tillbaka från systemet la sig den snygga över våra ben. Efter en stund gick ex tillbaka till datorn och luftmadrass-kompisen började plocka och diska lite. Så den snygga kompisen la sig bredvid mig igen.

Vi låg vända mot varann. Ex kom in i sovrummet och såg att vi låg så, men han såg oss inte göra något. Han blev nog lite sur, pratade inte så värst mycket mer med oss utan satt bara och spelade dator.

Snygga kompisen fick mig att lova att jag skulle följa med dom ut på krogen på kvällen. Han gick ut i vardagsrummet för att fråga om dom andra också skulle med. Ex sa att det skulle han inte och luftmadrass-kompisen var också tveksam. Men den sista kompisen skulle med iaf.


Bror kom och hämtade mig hos ex så jag var hemma strax efter 18. Var bara till att hoppa i duschen och göra sig iordning snabbt som ögat. 20.20 tog jag bussen tillbaka till stan för att möta snygga kompisen och sista kompisen och några till.

Vi gick på Arena för att titta på Adam Tensta som spelade då. Hade en jättetrevlig kväll. Dom är himlans roliga dom där killarna.


Tjej ringde när jag var inne på Arena. Jag tryckte bort samtalet för det var så mycket oljud. Skickade sms istället. Hon tyckte jag skulle komma ut en sväng, hon skulle på Harry's. Jag sa att jag inte kunde gå ut just då.

Jag tycker minsann att det är lite kul att jag kan säga nej, att jag inte bara kommer springandes så fort hon vill ses och säga hej.


Blev bestämt jag skulle följa med kompisarna på efterfest så vi tog nattbussen vid halv 2. När vi klev av bussen var jag så trött att jag höll på att gäspa käkarna ur led. Dom andra var rätt trötta dom med. På den så kallade efterfesten var det inget drag alls, så vi fick åka med den sista kompisen när hans mamma hämtade honom. När vi kom hem till snygga kompisen gick vi och la oss på en gång. Jo, vi pussades lite och så.

Hans föräldrar skulle bort så deras väckarklocka ringde halv 6 och då var vi fortfarande vakna. Men somnade strax efter det.

Vi vaknade före 10 imorse. Låg och kramades och sådär tills vi gick upp för att åka till stan vid 13.30 Min buss gick 14, precis när jag klev runt hörnet på busstationen så åkte bussen. Gissa om jag blev glad, nästa buss gick inte förrän tre timmar senare. Men som tur är har jag världens bästa bror så han hämtade mig, behövde bara sitta på station i ungefär en och en halv timme.


Imorgon ska pappa in på operation. Dom ska sätta in en venport på honom, så att dom kan ge honom cellgifterna genom den istället för att sätta vanligt dropp varje gång.


Du vet hur det är.

Vissa dagar är man vindrutan,

andra dagar insekten.

Av Hon som tittade in - 1 mars 2008 06:54

Nu är det ganska morgon, men inte kan jag sova för det.

Och konduktören sparkade av mig från tåget till drömmarnas land igår morse. Helt typiskt.
Men när jag väl somnade runt sju där någon gång så drömde jag en otroligt trevlig dröm.
Drömde att jag hade lyckats fastna i något med piercingen på kindbenet, så det hade liksom ryckt ut plattan.
Försökte peta tillbaka plattan under huden men det gick inte. Och blodigt var det.

Var en bra kväll.
Förfest med några kompisar blev, alltid trevligt. Sen skulle gänget till Harry's vilket jag inte var så sugen på (tjej skulle till Harry's och jag är väl inte överdrivet sugen på att träffa henne) så jag traskade till Score och träffade det där exet och hans kompisar istället, massa roligt.
Score stängde visst redan vid ett så vi stod utanför i ungefär hundra år, eller ialla fall i en halv timme.

Tjej ringde och frågade vart jag var när vi stod där utanför, om jag inte var inne på Harry's. Jag sa vart jag var och då undrade hon om vi inte kunde ses och säga hej när hon kom ut efter att Harry's stängt. Jag svarade att hon ju kunde ringa så fick vi se om jag var kvar. Men hon ringde aldrig nåt.
Mat på Burger King för co blev det när vi stått klart utanför Score, jag var inte hungrig. Sen bar det av till det där exet på efterfest, helt sjuka människor men oj så kul det har varit.
Det ligger folk och sover över högt och lågt här (en i soffan, en på en luftmadrass och två i sängen) och så sitter jag i en fåtölj och skriver om inget vettigt alls.

Himlans tur att jag har mina får-strumpor på mig, slipper jag känna mig ensam. Ni skulle bara veta vilka diskussioner man kan ha med dom. Förut, t.ex, då diskuterade vi marknaden för minitåg. Det grå fåret blev lite väl exalterat (är det verkligen rätt ord och rätt stavat?) så det fick ta en time out och sätta sig i det vänstra hörnet i 8 minuter.

För övrigt finns en del att tänka på, både hit och dit.
Men nu är ju inte jag en sån person som brukar grubbla över saker (ha..haha..hahahaha...ha..).
Så det finns inte, helt enkelt.


Jag vet med säkerhet att jag inte har dom känslorna för ex längre.

Han försökte en massa, stötte på mig och så, hela kvällen. Men nej, det är liksom inte intressant längre.

Jag är hemskt gärna kompis med han, för han är väldigt snäll och riktigt rolig att umgås med. Men mer vill jag inte.

Sen har han en rätt dretsnygg kompis, som jag har pratat med på msn i tre-fyra år. Hade ingen aning om att dom kände varann så det var lite lustigt. Det finns iaf en viss dragning mellan oss. (Och nej, jag ska inte ge mig in i nåt nytt. Men man kan väl få ha lite kul?)

Hände dock inget mellan oss ikväll. Han tyckte vi skulle hålla oss vakna tills alla andra hade somnat, men han var ju den som däckade först.


När skatan sover, då är det tyst.

Ovido - Quiz & Flashcards